In combinatul de vinuri cricova cr7cova cricova evenimente moldova spumant perlant vin vin din moldova wine wine of moldova

Un nou spumant Cr7cova
Fost-am la lansare de spumant perlant. Probabil o să vă întrebați ce mai e și asta PERLANT – este un spumant făcut în butoaie foarte mari, de inox și într-un timp mai scurt decât metoda clasică a spumantului care durează 6 luni.
De ce CR7COVA? Spumantul perlant are 7% alcool și pentru că cifra 7 este mai mult un simbol decât o cifră pentru poporul moldav, și cum se mai zice că e un număr norocos. Anume faptul că are 7% mă bucură, pentru că nu iubesc băturile tari, și chiar are un gust foarte plăcut.

Am degustat două tipuri de spumant perlant – roșu și alb.
La Roma Club s-a creat o atmosferă nemaipomenită, pe ritmuri balcanice invitații au dansat, au savurat vinul, au primit cadouri și și-au dat părerea vizavi de acest spumant.
La eveniment am mers împreună cu Valeria, așa că vă las aici o impresie de-a ei =)
Lansarea spumantului Cr7cova a fost o seara relaxanta in compania unei muzici bune combinata cu aroma
si gustul inconfundabil al produsului nou de brand autohton Cricova. Spumantul mi s-a intiparit ca combinatie delicata de arome, perfecta pentru o discutie de suflet. Tombola cu surprize din partea companiei a completat cu succes atmosfera distinsa prezenta printre invitati. As savura din nou si din nou gustul fenomenal Cr7cova .

Este acel spumant perfect pentru cei tineri și ambițioși =)

Related Articles

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea