In evenimente social media bootcamp

Putem fi PRietenoși | Social Media BOOTCAMPSuntem la Social Media BOOTCAMP, la prima ediție în Moldova. Spre mirarea noastră știm prea puțin despre social media, chiar dacă majoritatea stau zombați de facebook ori odnoklassniki.
Am aflat o mulțime de lucruri, de care habar nu aveam că există, iar la un moment dat am aflat că asta e doar o introducere în social media. Ok, începem să descoperim o lume nouă, am zis că putem fi PRietenoși cu toate uneltele posibile din social media și modalități de promovare eficientă.
Pe lângă asta, am mai  descoperit o locație nouă, pe nume Complex Turistic Costești, de care am rămas uimită, de ce, vă zic în altă postare dedicată locației.
Acum vă propun să urmăriți activitatea noastră pe facebook și pe instagram pe hashtag-ul #socialmediabootcamp mai jos vă atașez câteva fotografii, și live de la eveniment și interviuri cu marii specialiști social media din România. Fiți aproape!
O seară frumoasă vă doresc!


O fotografie postată de Lia Pogolșa (@liapogolsa) pe

O fotografie postată de Cristian China Birta (@cristianchinabirta) pe

O fotografie postată de Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) pe

O fotografie postată de Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) pe

O fotografie postată de Stella Iurcu (@stellaiurcu) pe

O fotografie postată de Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) pe

O fotografie postată de Cristian China Birta (@cristianchinabirta) pePuteți urmări și interviuri cu specialiștii din România, care au fost realizate de Agora, urmăriți-ne =)Related Articles

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea