In calatorii

Mihaela și paharele pe Drumul Vinului


Am avut o mare ciudă pe băuturile alcoolice, până în momentul în care am prins adevărata cultură a vinului. Nu pot să spun că iubesc să beau vinul, mai mult iubesc să-l degust, să-i simt aroma, dar cel mai mult îmi place să-i ascult istoria și să-l fotografiez. Am devenit un fan al fotografiilor cu pahare de vin, cu sticlă și pahar, de aceea vedeți foarte des asemenea fotografii pe blog sau instagram.
Sunt iubitoare a frumosului, și anume vreau să promovez cultura vinului adevărat, care se bea dintr-un anumit pahar ca să-i poți simți adevărata aromă.
Nu zic, vizitând vinăriile descoperi foarte multe locuri frumoase, locuri ce te pot inspira, ce te pot scoate din rutină, care pentru mine devin o adevărată aventură și profit de momente unice pe colinele Moldovei.
Avem foarte multe locuri frumoase, chiar dacă majoritatea-s vinării, încercați-le pe toate și o sa înțelegeți unicitatea fiecăreia.

Consumați vin de calitate în cantități moderate! Gând bun vouă!!!O fotografie postată de Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) peO fotografie postată de Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) pe

Related Articles

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea