In calatorii descopera moldova descoperind lumea evenimente logou turistic al Moldovei moldova turism uptown cafe

Ce semnifică Pomul Vieții? Logoul turistic al Moldovei


Dacă tot vă povestesc atâtea despre proiectul Descoperă Moldova, am decis să vă arăt descifrarea logoului turistic al Moldovei. Dacă sincer de multe ori l-am văzut, știam că-i ceva legat de pomul vieții, dar niciodată nu m-am interesat și nici nu am căutat pe google să văd cum se descifrează. Am avut un mare noroc că am primit asăzi câteva broșuri, la cina de Bun venit, care a avut loc la Uptown cafe, și mi-a trezit curiozitatea.


Deci, mai jos am atașat un fișier cu o informație foarte interesantă care explică fiecare detaliu din acest Pom al Vieții care ne reprezintă țara peste hotare. Deci hai să descoperim Moldova ;)
P.S: Să nu vă fie lene să citiți până la final, că-i tare interesant :P
Dacă nu vă apare PDF-ul încorporat vă rog să accesați aici pentru a vizualizaArticol scris în cadrul Instameet-ului #DescoperaMoldova (11-15 mai 2016), organizat de către Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul partenerilor strategici: Proiectul de  Competitivitate al USAID Moldova șiOficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerilor: Aria HotelEco Resort ButuceniASCONI WineryCastel MimiCricova și Mileștii Mici, găzduit de către Orheianca.eu.


Related Articles

2 comments:

  1. Am aflat și eu ceva nou despre Brandul nostru Turistic. Sunt unele detalii pe care nu le-am știut. ))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea